Verschillende soorten raamdecoratie in huis

Raamdecoratie kan een belangrijke sfeermaker in huis zijn. Ga je voor gordijnen, jaloezieën, plisségordijnen of toch iets anders? Wil je veel licht, of kies je voor verduisterende raamdecoratie en veel privacy? Er is veel mogelijk. Onderstaand wat interessante voorbeelden voor raamdecoratie bij jou thuis!

Een jaloezie van stof: de roljaloezie

Als het om sfeer en stijlvolle uitstraling gaat, is de roljaloezie perfect. Door transparante en stoffen stroken af ​​te wisselen, kunt je de inval van zonlicht en licht in huis regelen. Open de roljaloezieën volledig om veel licht binnen te krijgen, sluit ze volledig om meer privacy te creëren, of zet de transparante banen achter elkaar voor iets meer privacy maar wel een verlichte ruimte. Roljaloezieën vind je in verschillende kleuren en zijn mogelijk voor zowel normale als draai-kiepramen. Kijk voor mooie roljaloezieën en andere raamdecoraties eens op de site van ilumio.

Draai- en kiepramen

Draai-kiepramen vind je tegenwoordig in bijna alle huizen. Met deze ramen kunt je kiezen of je het raam open zwaait of kantelt. Een veel gestelde vraag is of er wel geschikte decoratie voor dit soort ramen? Na wat research online is het antwoord duidelijk: Ja natuurlijk! Met klemsteunen kunt je raambekleding voor kiep- en draairamen ophangen zonder gaten te boren in kozijnen of muren.

Een veel gekozen soort raambekleding voor draai-kiepramen zijn rolgordijnen. Deze komen in combinatie met klemsteunen en spandraden, zo hoef je geen gaten in de ramen of muren te boren en blijft het gordijn op zijn plek als het raam open gaat. Kies uit verschillende kleuren, transparantie en materialen om de rolgordijnen perfect te laten aansluiten bij jouw smaak en je interieur.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Lichtstraatmontage
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart